Ons Team

Harry Schutte (directeur, inspecteur)

“Door goed na te denken, kunnen woningbouwverenigingen veel geld besparen”


Ik heb meestal maar weinig tijd nodig om een woningbouwvereniging te overtuigen van onze aanpak. Eerst nadenken, dan inspecteren. Daar gaat het om. Door een inspectie van een huurwoning ruim voor de overdracht uit te voeren, kun je een eventuele sanering goed inplannen. Hierdoor kun je de duur van de leegstand aanzienlijk verkorten.

Margret Viezee (administratie)

“Als je een rapport niet begrijpt, ga je het ook niet lezen”Ik vind het een uitdaging om van alle gegevens een rapport te maken dat de klant met plezier leest. Natuurlijk zijn er nogal wat voorwaarden waaraan we moeten voldoen, maar door de informatie handig te ordenen, en er een logisch verhaal van te maken hou je het begrijpelijk. Daar is iedereen bij gebaat.


Harry Duivenkate (inspecteur)

“Een onnodige besmetting is zonde van je geld”Soms komen we in situaties terecht die uit de hand zijn gelopen. Dan heeft iemand bijvoorbeeld geprobeerd vloerbedekking te verwijderen terwijl in de lijmlaag asbest is gebruikt. Zo’n situatie is niet alleen gevaarlijk, maar ook zonde van je geld. Het opruimen is namelijk een kostbare grap.


Jan Ruers (inspecteur)

“Vertrouwen en betrouwbaarheid zijn twee belangrijke kernwaarden”


De klant kan vertrouwen op onze kennis en kunde. Met ons kleine team, met ruime ervaring, leveren we betrouwbare producten. Daarnaast is het belangrijk jezelf voortdurend te ontwikkelen om die kernwaarden te behouden.

Ed Kloeg (inspecteur)

“Geruststellen door juiste informatie over asbest”


Bij aantreffen van asbest in bv. woningen kan dat een hoop vragen oproepen bij geschrokken bewoners. Het kunnen geruststellen van de mensen door eerlijke en duidelijke informatie te verstrekken geeft een goed gevoel.