Voor wie wij werken:

Particulierenen MKB

Wij houden van duidelijkheid. Dat betekent dat onze rapporten makkelijk leesbaar zijn, ook als u zelf niet alles over asbest en wetgeving weet. Heeft u toch nog vragen? Dan kunt u ons altijd bellen, of langskomen om het nog eens uit te laten leggen door één van onze vakkundige inspecteurs. Ook onze prijzen zijn duidelijk en eerlijk, zonder verrassingen achteraf.

Gaat u verbouwen? Neem dan in een zo vroeg mogelijk stadium contact met ons op. Wij kunnen u een idee geven over de mogelijke aanwezigheid van asbest in uw woning. En we kunnen adviseren wat u moet doen als er asbest gevonden wordt. Een besmetting (door ondeskundige verwijdering) kan soms eenvoudig worden voorkomen, maar is kostbaar om op te ruimen!

Twijfelt u over de aanwezigheid van asbest in het pand dat u wilt kopen of verkopen? Voorkom ellende achteraf, en laat een inspectie uitvoeren. Zowel de koper- als de verkoper is er bij gebaat dat er na het tekenen van het koopcontract geen verrassingen opduiken.

Woningbouwverenigingen, sloopaannemers en architectenbureaus

Steeds meer woningbouwverenigingen, sloopaannemers en architectenbureaus ontdekken de voordelen van onze werkwijze. Omdat wij de regionale huizenmarkt kennen als onze broekzak, weten we precies in welk type woningen wel- of geen asbest kan worden verwacht. Dit betekent dat we aantrekkelijke tarieven kunnen opstellen, aangepast op een specifiek woningbestand.

Door onze flexibele werkwijze kunnen we bovendien snel een inventarisatie verzorgen als dat nodig is. Hierdoor wordt oponthoud van een renovatie bijvoorbeeld voorkomen. We plannen onze inventarisatie het liefste zó, dat de leegstand tot een minimum wordt beperkt. Door te inventariseren voordat de oude huurders zijn vertrokken, kan gelijk na het vertrek worden begonnen met het onderhoud.

Agrarische bedrijven

In het landelijk gebied van Noord-Holland zijn nog veel stallen en schuren te vinden met asbesthoudende dakbedekking. Ook voor het vervangen van zo’n dak is een inventarisatie verplicht.

De overheid stimuleert met verschillende regelingen de vervanging van asbest daken. Wij kunnen u precies uitleggen wat dit voor u betekent. In de meeste gevallen betekent dit een forse besparing op de kosten. Verbouwingsplannen? Laat het ons dan weten, en we maken vrijblijvend een offerte, zodat u weet waar u aan toe bent.

Scheepvaart

De maritieme wereld is voor ons heel dichtbij, zowel qua ligging als qua kennis. Twee van onze inspecteurs hebben een maritieme achtergrond. Zij zijn gespecialiseerd in het opsporen van asbest in deze specifieke situaties. Ze weten ook precies waar ze moeten zoeken, en hoe een besmetting in deze situaties in bedwang kan worden gehouden.